Uusia tuulia ja tapahtumia

Nyt se viimein tapahtuu! MinCaStyle, muuttaa Verkahovista Wieniläiskampaamon tiloihin osoitteeseen Brahenkatu 10, Turku. Yli 50 vuotias Wieniläiskampaamo kuuluu Turun vanhimpiin kampaamoihin. Kampaamo on edelleen yhtä ajaton ja laadukas kuin perustamispäivänä.

Tekniikoita pigmentoinnin toteuttamiseen löytyy useita. Pääjakona voidaan pitää kestopigmentoineja ja mikrobladingeja.

Pigmentoinnit

16.08.2022

Kestopigmentoinnilla tarkoitetaan ihon alle viedyn värin näkymistä iholla pidempään. Kestopigmentointeja käytetään kauneusalalla kulmien muotoiluun ja vahvistamiseen, silmienrajauksiin, huulien muodon- ja värin sekä päänahan pigmentointiin. Pigmentoinnilla tehdään myös rintaimplanttiin uusi nännipiha, mikäli rintasyövän parannuttua haluaa leikatun...

Tyylimuutoksia

19.03.2022

Tyylimuutokset ovat työni helmiä. On ihanaa, kun asiakas soittaa liikkeeseeni ja kertoo haluavansa muutosta nykyiseen habitukseensa. Palan hausta luoda uusia tyylejä. Nähdä, miten jokaisesta löytyy uusia, piilossa olleita puolia, joita pitäisi korostaa. Uudella hiustyylillä ja meikillä saa aikaan mitä vain.

Vaalennukset ovat aina haastavia. Niiden hallitseminen vaatii lisäkoulutusta ja treeniä. Itse olen ollut vaalennusguru Umppu Koskisen koulutuksessa ja todellakin olen oppinut monet salat. Teen platinablondauksia tosi mielelläni.

Jatkuva kouluttautuminen on tärkeää joka alla. Aina kun löydän laadukkaita koulutuksia ja tuotteita, joihin itse uskon, innostun. Kun kuulin Mago-pidennyskoulutuksesta, olin saman tien valmis. Pidennykset tehdään solmimalla hiuksia vahingoittamatta. Tulos on mitä kaunein. Ja ne todellakin kestävät hiuksissa. Poistamiseen ei myöskään käytetä mitään...

Sunnuntai kului mukavasti Tampereella Sari Launiksen kampauskursseilla. Nyt vuorossa hääkampaukset. Helmikuussa harjoiteltiin juhlakampauksia. Pienryhmässä, kollegoiden kanssa, on kiva treenata ja vaihtaa muutenkin kuulumisia. Uuden oppiminen on kampaamoalalla(kin) ehdottoman tärkeää. Toki vapaa-ajalla on myös treenattava ja paljon.

Sari on loistava...