Uusia tuulia ja tapahtumia

MinCaStyle on avoinna ma -pe klo 10 - 18. Myöhemmät ilta-ajat ovat mahdollisia ennakkovarauksesta. Viikonloppuisin teen pääsääntöisesti kestopigmentointeja.

Tyylimuutoksia

25.09.2020

Tyylimuutokset ovat työni helmiä. On ihanaa, kun asiakas soittaa liikkeeseeni ja kertoo haluavansa muutosta nykyiseen habitukseensa. Palan hausta luoda uusia tyylejä. Nähdä, miten jokaisesta löytyy uusia, piilossa olleita puolia, joita pitäisi korostaa. Uudella hiustyylillä ja meikillä saa aikaan mitä vain.

MinCaStyle, kampaamo-meikkaamo-stailaamo
os. Verkatehtaankatu 4/ Verkahovi

Vaalennukset ovat aina haastavia. Niiden hallitseminen vaatii lisäkoulutusta ja treeniä. Itse olen ollut vaalennusguru Umppu Koskisen koulutuksessa ja todellakin olen oppinut monet salat. Teen platinablondauksia tosi mielelläni.

Jatkuva kouluttautuminen on tärkeää joka alla. Aina kun löydän laadukkaita koulutuksia ja tuotteita, joihin itse uskon, innostun. Kun kuulin Mago-pidennyskoulutuksesta, olin saman tien valmis. Pidennykset tehdään solmimalla hiuksia vahingoittamatta. Tulos on mitä kaunein. Ja ne todellakin kestävät hiuksissa. Poistamiseen ei myöskään käytetä mitään...

Sunnuntai kului mukavasti Tampereella Sari Launiksen kampauskursseilla. Nyt vuorossa hääkampaukset. Helmikuussa harjoiteltiin juhlakampauksia. Pienryhmässä, kollegoiden kanssa, on kiva treenata ja vaihtaa muutenkin kuulumisia. Uuden oppiminen on kampaamoalalla(kin) ehdottoman tärkeää. Toki vapaa-ajalla on myös treenattava ja paljon.

Sari on loistava...

Pidän liikkeeni auki tässä poikkeustilanteessa vain torstaisin ja perjantaisin klo 10 - 14. Varaukset otan vastaan puhelimitse. Etukäteisvarauksesta tulen paikalle muinakin ajankohtina.

Pikkujoulujuhlat ovat mukava paikka näyttäytyä uudella ilmeellä ja tyylillä. Uusi hiusmalli, väri ja juhlameikki saavat aikaan juhlatunnelman sekä kantajassa että juhlijoissa. Voi vähän räväyttää tai sitten tuoda esille oma klassinen kauneus. Vielä on muutamia aikoja tarjolla perjantai- ja lauantaipäiville.