Jotakin minusta

Malli: Irina, kuva Kikka Blomqvist
Malli: Irina, kuva Kikka Blomqvist
Meikki, hiukset, stailaus, kuva Minna
Meikki, hiukset, stailaus, kuva Minna

Minna Carpelan-Salmivuori

Maskeeraaja, stylisti, kynsiteknikko, pigmentoija sekä kampaaja-parturi

Ulkoiseen olemukseen liittyvät asiat ovat olleet minulle aina tärkeitä. Ei niinkään se, että ihminen näyttäisi kuvankauniilta, vaan että hän näyttäisi omalta, kauniilta, persoonalliselta itseltään. Otetaan trendeistä mukaan jotakin, mutta enemmän katsotaan sitä, millainen kukin asiakas on.

Hiusten ja meikkien lisäksi olen aina ollut huumaantunut persoonallisista vaatteista. Stylistiksi opiskellessani viritin uudelleen saumurin ja ompelukoneen, jotka olivat jo hautautuneet kellarin pimentoon. Opiskelin lukion jälkeen tovin vaatesuunnittelua. Näin vuosienkin jälkeen sain huomata,  että kyllä ne kaikki taidot edelleen tallessa ovat. Ompelen, mutta lähinnä itselleni. Suunnittelenkin tosi mielelläni asiakkaiden kanssa tyylikokonaisuuksia päästä jalkoihin.

Viimevuosina olen kouluttautunut myös kynsiteknikoksi sekä pigmentoijaksi. Teen kestopigmentointeja: kulmien mikrobladingeja, kulmienpigmentointeja, mm.puuterikulmat/shadingkulmat, silmienrajaukset kaikkine variaatioineen, päänahan pigmentoinnit sekä mamillapigmentoinnit. Pigmentointikoulutuksiani olen täydentänyt myös pigmentointien- ja tatuointien poistokoulutuksella.