MinCaStyle muuttaa Wieniläiskampaamon tiloihin!

21.01.2024

Nyt se viimein tapahtuu! MinCaStyle, muuttaa Verkahovista Wieniläiskampaamon tiloihin osoitteeseen Brahenkatu 10, Turku. Yli 50 vuotias Wieniläiskampaamo kuuluu Turun vanhimpiin kampaamoihin. Kampaamo on edelleen yhtä ajaton ja laadukas kuin perustamispäivänä.

MinCaStyle ja Wieniläiskampaamo eivät fuusioidu, vaan palvelevat asiakkaita jatkossa yhtenäisenä tiiminä, mutta erillisinä yrityksinä. Molempien yritysten varausnumerot, timmatiedot ja nettisivut pysyvät erillisinä. MinCaStyle avaa ovensa Brahenkadulla ma 5.2.

Uuden tiimimme myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajemman palveluvalikoiman.

MINCASTYLE,  www.mincastyle.fi puh. 045 1115768, varaa.timma.fi/mincastyle

Minna Carpelan-Salmivuori on MinCaStylen liikkeenharjoittaja. Minnan erikoisalaa ovat normaalin kampaajatyön lisäksi muodonmuutokset, joissa luodaan asiakkaalle uusi tyyli. Mikäli kaipaat pientä nuorennusta olemukseesi tai uuden trendin mukaista tyyliä, anna Minnalle vapaat kädet. Lisäkoulutukseltaan Minna on stylisti, joten muutoskokonaisuuteen kuuluu hiusten ja meikin lisäksi värianalyysit. 

 Lisäpalveluina Minnalla ovat hiustenpidennykset/tuuhennukset, ripsien kestotaivutukset Yumi-tuotteilla sekä ripsien pidennykset. Minna on opiskellut pigmentointialaa jo pitkään. Pigmentointivalikoimaan kuuluvat kulmien-, silmärajausten-, huulien- sekä päänahanpigmentoinnit ja microblading. Ennen pigmentointeja on varattava erillinen konsultointiaika, jolloin yhdessä mietitään, mitkä pigmentoinnit soveltuvat asiakkaalle parhaiten.

WIENILÄISKAMPAAMO, www.wienilaiskampaamo.fi puh. 02 2315906

Anu Majava on Wieniläiskampaamon liikkeenharjoittaja. Anu on pitkän linjan kampaaja, jolta onnistuvat vankalla kokemuksella hiustenleikkuut, kaikenlaiset värjäykset, vaalennukset, permanentit sekä kampaukset. Pitkät päänahan hieronnat kuuluvat Anulla hiusten erikoishoitojen yhteyteen. Mikäli olet kiinnostunut päänahan hieronnasta, kysy Anulta niistä lisää.

Sinikka Hurme on ollut alalla pitkään. Kampaamopalveluiden lisäksi hän tekee meikkauksia ja maskeerauksia. Sinikka haluaa tuoda työssään esille jokaisessa meissä olevaa kauneutta. Kiinnostuksen kohteenaan Sinikalla ovat fantasiameikit, joiden tekoa hän lisäopiskelee jatkuvasti. 

                                      Minna                                                        Anu                                                         Sinikka