Permanentin upea uusi tuleminen

20.03.2019

Olen itse aina kuulunut permanentin ja kiharakampausten faneihin. Johtuu varmasti osaltaan myös siitä, ettei minulle ole syntymälahjana kiharoita suotu, eikä liioin järin tuuheita hiuksiakaan. Jostain syystä sitä aina haluaa jotakin sellaista, mikä itseltä puuttuu.

Tämän päivän permanettikäsittelyt ovat jotakin aivan muuta kuin ne 80-luvun palaneet käkkärät, jotka sai lopulta pois vain leikkaamalla. Kampaajalle voi kertoa tarkoin, mitä kiharalta odottaa, haluaako esim. laineet, Marilyn kiharan tai napakan kiharan. Permanenttiaineen vahvuus valitaan halutun lopputuloksen ja hiusten laadun mukaan. Toki permanenttikäsittely rasittaa hiuksia, mutta niin rasittaa jatkuva hiusten kihartaminenkin. Mikäli hiukset ovat valkaistut, on permanentin ottoa harkittava tarkoin. Kauttaaltaan valkaistut hiukset kun eivät kiharru, eivätkä hiukset välttämättä kestä enää toista rakennekäsittelyä. 

Permanenttikäsiteltyjä hiuksia on toki hoidettava, mutta niin on hiuksia hoidettava muutenkin. Hiusten kunnon mukaisen shampoon ja hoitoaineen tulisi olla jokaisen naisen itsestään selvyys. 

Tule käymään Turquoisessa. Mietitään yhdessä, millaiset kesäkiharat olisivat sinun juttusi.