Uusia tuulia ja tapahtumia

Pidän liikkeeni auki tässä poikkeustilanteessa vain torstaisin ja perjantaisin klo 10 - 14. Varaukset otan vastaan puhelimitse. Etukäteisvarauksesta tulen paikalle muinakin ajankohtina.

Pikkujoulujuhlat ovat mukava paikka näyttäytyä uudella ilmeellä ja tyylillä. Uusi hiusmalli, väri ja juhlameikki saavat aikaan juhlatunnelman sekä kantajassa että juhlijoissa. Voi vähän räväyttää tai sitten tuoda esille oma klassinen kauneus. Vielä on muutamia aikoja tarjolla perjantai- ja lauantaipäiville.

Tyylimuutoksia

12.07.2019

MinCaStyle, kampaamo-meikkaamo-stailaamo
os. Verkatehtaankatu 4/ Verkahovi

Olen itse aina kuulunut permanentin ja kiharakampausten faneihin. Johtuu varmasti osaltaan myös siitä, ettei minulle ole syntymälahjana kiharoita suotu, eikä liioin järin tuuheita hiuksiakaan. Jostain syystä sitä aina haluaa jotakin sellaista, mikä itseltä puuttuu.

Turun kokoomusnaiset järjestivät upean hyväntekeväisyysmuotinäytöksen 19.3. Turun Suomalaisella Pohjalla. Sain ilokseni kutsun toimia mallien meikkaajana, hiusmuotoilijana sekä olla apuna stailaamisessa. Kansanedustajaehdokkaat esiintyivät malleina. Turkulaiset vaatetusalan yrittäjät olivat tuoneet upeita luomuksiaan mallien esiteltäviksi....